Autismecafé in Bibliotheek Westerhaar

Het ontmoeten van andere mensen met autisme kan prettig zijn. Je ziet dat je niet de enige bent, er is begrip voor je situatie en je kunt ervaringen uitwisselen. Daarom organiseert Bibliotheek Twenterand in samenwerking met het Autisme Trefpunt Twenterand ( ATT) en de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) het Autismecafé.

Het Autismecafé is een ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Maar ook familieleden, vrienden en mensen die beroepshalve te maken hebben met mensen met autisme zijn van harte welkom op onze avonden.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wil je een boek of dvd lenen? Wil je je verhaal kwijt of lijkt het je fijn om ervaringen uit te wisselen? Kom naar ons Autismecafé! Je bent welkom op maandagavond 12 juni in Bibliotheek Westerhaar-Vriezenveensewijk, Beeklaan 1. Aanmelden is niet nodig en het is gratis. Inloop is tussen 18.30 uur en 20.00 uur. Aanwezig: Astrid Zandman en Miranda Felix van ATT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *