Geerdijk afgesloten voor aanleg waterleiding

Vanaf 12 juni 2023 tot en met april 2024 wordt er langs de Geerdijk gewerkt aan de aanleg van een nieuwe waterleiding. Die werkzaamheden worden verspreid over 9 fasen. In elke fase is een deel van de Geerdijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat wordt dan omgeleid via een andere route. De Geerdijk blijft in elke fase toegankelijk voor bestemmingsverkeer en aanwonenden.

De waterleiding langs de Geerdijk is hard toe aan vervanging. De nieuwe waterleiding komt aan de noordkant van de Geerdijk, tussen de rijbaan en de sloot. De aannemer die de werkzaamheden uitvoert, informeert aanwonenden tenminste vijf dagen van tevoren over de start van werkzaamheden voor hun deur. Kijk voor meer informatie over het project op de website van Vitens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *