Overhandiging cheque Rabobank voor nieuwe clubhuis

De Rabobank Noord en West Twente heeft uit het Rabo Coöperatiefonds een bedrag van € 12.500,- beschikbaar gesteld aan Vroomshoopse Boys voor de nieuwbouw van het clubgebouw op het sportcomplex De Bosrand. Een speciale commissie, bestaande uit een tiental onafhankelijke leden uit de gehele regio Noord West Twente, heeft dit besluit genomen.

Met name het feit, dat het nieuwe clubhuis een nagenoeg energie-neutraal gebouw wordt scoorde goed. Het clubhuis wordt extreem goed geïsoleerd, waarbij het aspect duurzaamheid op verschillende manieren naar voren komt. Ook speelde het gegeven dat recyclebare en herbruikbare materialen gebruikt worden bij de bouw van het clubhuis in positieve zin mee bij de beoordeling van de aanvrage.

Foto gemaakt door Jeannet Dogger

Foto vlnr Edward Olthof, voorzitter Vroomshoopse Boys, Gerrit Drenthen en Sabine Elferink van de bouwcommissie van Vroomshoopse Boys en Sipko Bruins, directeur particulieren  van de Rabobank Noord en West Twente

Op zaterdagmiddag 30 september kwam Sipko Bruins, directeur particulieren van de Rabobank Noord en West Twente, de bijbehorende cheque overhandigen aan voorzitter Edward Olthof en aan de leden van de bouwcommissie Gerrit Drenthen en Sabine Elferink. Dat betekende weer een mooie stap voorwaarts op weg naar de realisatie van het nieuwe clubgebouw van Vroomshoopse Boys.

Op woensdagavond 1 november 2023 vindt om 19.30 uur de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Vroomshoopse Boys plaats in de kantine ’t Flierhuus. Tijdens deze vergadering zal de bouwcommissie van Vroomshoopse Boys de leden bijpraten over de financiën en bouw gerelateerde zaken in relatie tot het te realiseren nieuwe clubhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *