Techniekworkshop in de kerstvakantie!

Maak kunst met je eigen verhaal

In de kerstvakantie kun je op ontdekkingsreis in de wereld van kunst tijdens de techniek workshop โ€˜Digitale Verhalen Vertellenโ€™ (Digital Storytelling). In de Bibliotheek Vroomshoop kun je zelf ervaren wat het betekent om kunst tot leven te zien komen met techniek.

In deze gratis workshop leer je alles over storytelling en digitale technieken. Door met voorgeprogrammeerde blokjes over de glasplaat van de techniekinstallatie te schuiven, ontstaat een bewegend schaduwspel dat op de muur geprojecteerd wordt. Je bekijkt eerst een deel van een verhaal en gaat vervolgens zelf aan de slag om het verhaal verder af te maken. Door het toevoegen van je eigen gemaakte tekeningen maak je kunst en vertel je elkaar โ€˜Nieuwe Verhalenโ€™! Met wie ga jij een onvergetelijk avontuur beleven?

Waar               : Bibliotheek Vroomshoop

Wanneer        : Vrijdag 5 januari 2024

Tijd                 : van 11:00 tot 12:30 uur of van 13:00 – 14:30 uur
Kosten            : GRATIS

Aanmelden workshop

Ben je tussen de 8 en 12 jaar, geef je dan snel op voor deze workshop en maak je eigen verhaal! Meedoen is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden kan via de agenda op de website van bibliotheek Twenterand www.bibliotheektwenterand.nl/agenda  

Wil je meer leuke techniekworkshops volgen? Houd dan de website van bibliotheek Twenterand in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *