Laatste kaarten voor Back to the Country

VROOMSHOOP – Op zaterdag 3 februari verwelkomt Het Punt Vroomshoop de bekende band Back to the Country in het theater. Onder leiding van solist Dick van Altena wisselt de band Savannah bekende en onbekende countrysongs af met eveneens een uitstapje naar de sixties. Het betreft een intiem zitconcert dat om 20.00 uur aanvangt.

Met decennialange ervaring staat de band Savannah aan de Europese countrytop en heeft samengewerkt met grootheden als Bobby Bare en Freddy Fender. Dick van Altena, voorman van de fameuze band Major Dundee en gerenommeerd songwriter, heeft menig Nederlandse top-act van zijn creaties voorzien. De theaterprogrammeurs van Het Punt zijn dan ook erg trots op het feit dat ze Back to the Country hebben weten te strikken voor Het Punt. De formatie weet immers al jaren grote zalen uit te verkopen en komend weekend zijn ze dus te zien in Vroomshoop.

Het programma waarmee de band dit seizoen op tour is, heet ‘Part 13’. Voor wie Back to the Country al eens vaker live heeft gezien, weet dat het publiek wordt meegenomen op reis door de muzikale geschiedenis van de countrymuziek. Dit keer zullen de eerste tonen van Neil Young tot het traditionele slotnummer ‘Country roads’ ten gehore worden gebracht. Er is slechts nog een handvol kaarten verkrijgbaar. Deze zijn te reserveren via www.welkombijhetpunt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *