Vette voorjaarsactiviteiten voor jongeren in Twenterand

Jong Twenterand, onderdeel van ZorgSaam Twenterand, organiseert een bomvolle agenda vette activiteiten voor jongeren in de voorjaarsvakantie: 16 tot en met 23 februari.



Met de voorjaarsvakantie voor de deur is het tijd om plannen te maken voor een onvergetelijke tijd vol plezier en avontuur. “Bij Jong Twenterand zijn we verheugd om onze bomvolle agenda met vette activiteiten voor de voorjaarsvakantie aan te kondigen. Het is wel goed te weten dat je je soms wel aan moet melden. Dat is verschillend per activiteit, dus let goed op!”, aldus jongerenwerkers Lars van Soolen en Leone Nijboer.

‘JongTwenterand inspirerend in de kernen, verbindend in de toekomst’

Een overzicht per dag
Van avonturen in de sporthal tot adrenaline gevulde lasergame-uitstapjes of een relaxte filmmiddag; er is voor ieder wat wils om de vakantie onvergetelijk te maken. Mis het niet en doe mee aan het plezier.

  Vrijdag 16 februari – Kampvuursessie: Kletsen en spelletjes onder het genot van een lekker warm kampvuurtje en heerlijke marshmallows bij jongerencentrum Future van 19.00 tot 21.00 uur.

 Maandag 19 februari – Chill & Ontmoet:  Kom chillen in onze jongerencentra in Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk van 19.00 tot 21.00 uur. We hebben talloze spelletjes en activiteiten.

  Dinsdag 20 februariJuniorclub Game ON:  Een apenkooi, allesbal of ouderwets verstoppertje in de sporthal van Het Punt. Verzamel je bij jongerencentrum Het Front en doe mee! Deze activiteit duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

  Woensdag 21 februariJong Twenterand Plein Feest: Bubbelvoetballen, XXL Jenga, voetbaltoernooi of toch liever lasergamen? Het kan allemaal op ons Plein Feest in Den Ham bij basisschool De Maten van 14.00 tot 17.00 uur.


  Woensdag 21 februariMonopoly Vroomshoop:  Monopoly Vroomshoop, Uno of Skipbo? We hebben het allemaal. Kom gezellig langs en win. In jongerencentrum Het Front van 19.00 tot 21.00 uur.

  Donderdag 22 februariOutdoor Lasergames: Betreed van 15.30 tot 17.00 uur de lasergame-arena in Vriezenveen bij Scouting Admiraal Kruys voor een te gekke ervaring met je vrienden. Let op: Aanmelden is verplicht bij Lars van Soolen.

  Vrijdag 23 februari  – Filmmiddag: Sluit de voorjaarsvakantie samen met ons af onder het genot van popcorn en wat lekkers te drinken in jongerencentrum Het Front. We beginnen om 14.00 uur.


  Vrijdag 23 februari  – Filmavond: Sluit de voorjaarsvakantie samen met ons af onder het genot van popcorn en wat lekkers te drinken. We beginnen om 19.00 uur.


Op de hoogte blijven?
Klaar voor wat actie? Mis geen moment van de actie en ontdek wat er allemaal te beleven valt. Volg ons op social media @jongtwenterand

“Het jongerenwerk van ZorgSaam Twenterand kijkt er naar uit jou te verwelkomen tijdens de te gekke activiteiten in de voorjaarsvakantie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *