Kick-off meidenwerk Twenterand

Jong Twenterand, onderdeel van ZorgSaam Twenterand, is verheugd dat het meidenwerk onder de noemer Girls Only wordt opgestart in de kernen Vroomshoop, Vriezenveen, Den Ham en Westerhaar-Vriezenveensewijk. De kick-off vindt plaats op dinsdag 20 en woensdag 21 februari.

Girls Only is een initiatief dat meiden – in de leeftijd van 9 tot en met 23 jaar – bij elkaar brengt in een veilig omgeving waar je jezelf kunt zijn. Het doel is om meer dan alleen leuke dingen doen. Het is ook een plek waar je kunt groeien als persoon, boost je zelfvertrouwen en ontdek hoe jij de wereld positief kunt beïnvloeden.

Kick-off
We organiseren de Kick-off op 20 en 21 februari.
20 februari 18.00 – 19.30 uur: FC Twente Madness Den Ham
21 februari 10.00 – 11.15 uur: Het Front Vroomshoop
21 februari 11.45 – 13.00 uur: Buurthuis Westerdok Vriezenveen
21 februari 13.30 – 14.45 uur: Future Westerhaar

We nodigen jullie uit om kennis te maken en jullie beter te leren kennen. Er staat drinken met wat lekkers klaar en ook verzorgende maskers en nagellakjes om elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen.

Iedereen is welkom, ongeacht waar je vandaan komt of wie je bent. Diversiteit is onze kracht. Samen vormen we een geweldige mix van talenten, ideeën en stijlen.

Join the Fun

Ben je nieuwsgierig naar Girls Only? Waar wacht je nog op? Join the fun, ontdek nieuwe mogelijkheden en laat zien wat jij in huis hebt. Girls Only is jou plek om te stralen, te groeien en te genieten.

We zien jullie graag 20 of 21 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *