Betekenisvolle ontmoetingen tijdens eerste Meet & Match

Op 15 februari kwamen enthousiaste vrijwilligers, organisaties en verenigingen samen voor de allereerste editie van Meet & Match Twenterand. De avond werd gekenmerkt door een indrukwekkende opkomst en betekenisvolle verbindingen (toekomstige) vrijwilligers, organisaties en verenigingen uit Twenterand.

Het programma begon met een hartelijke opening door Ruth Everts en Daniëlle Bijenhof van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand, gevolg door een inspirerend woord van wethouder Mark Paters.


Hoogtepunt
Het hoogtepunt van de avond was het matchmoment, waar deelnemers werden aangemoedigd om met elkaar in gesprek te gaan en verbindingen aan te gaan op een laagdrempelige manier. Thema’s die tijdens dit moment werden besproken, varieerden van verzekeringen, werven van nieuwe vrijwilligers tot het bieden van hulp en advies aan elkaar.

Energie was voelbaar
Na afloop van het officiële programma werd de bijeenkomst afgesloten met een gezellige netwerkborrel, waar deelnemers de gelegenheid hadden om informeel contact te leggen en ideeën uit te wisselen onder het genot van een drankje.

Het IVT is verheugd over het verloop van de bijeenkomst. “Voor een eerste editie was de opkomst geweldig en de energie voelbaar aanwezig’’, aldus Ruth en Daniëlle. “Het was inspirerend om te zien hoe mensen elkaar vonden en samenwerkingsmogelijkheden verkenden.” Dit bevestigt het belang van Meet & Match in Twenterand.

Noteer alvast in je agenda: 18 april
Daarom staat de volgende editie alweer op de agenda: donderdag 18 april om 19.00 uur.
Voor meer informatie over toekomstige edities en mogelijkheden tot deelname? Ga naar onze website www.vrijwilligerswerktwenterand.nl of volg ons op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *