The Passion voor de 7e keer in Vroomshoop

Op zondag 24 maart wordt the Passion meerdere malen opgevoerd in het kerkelijk centrum Irene op het adres Julianastaat 27 in Vroomshoop. Om 16.30 uur ’s middags en om 19.00 uur ’s avonds wordt The Passion over het voetlicht gebracht.

In The Passion wordt het Paasverhaal over het lijden en sterven van Jezus verteld en uitgevoerd met bekende en aansprekende muzikale nummers. Deze keer worden er onder meer nummers van Davina Michelle, Jaap Reesema, Nielson en Bløf gespeeld en gezongen. De zangers en zangeressen worden begeleid door een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde band, die geleid wordt door Hilde Drees. Maandenlang hebben alle uitvoerenden thuis flink geoefend op het spel en op het instuderen van de muzikale nummers. Vanaf januari jongstleden zijn de gezamenlijke repetities begonnen.

Er doen verschillende (oud)Vroomshopers mee aan deze lokale uitvoering van the Passion, die voor de zevende keer opgevoerd wordt. Dat betreft zowel jongeren als al wat ouderen en zowel kerkleden als mensen, die daar wat verder vanaf staan. Daarbij zijn reeds ervaren spelers en speelsters en ook debutanten. De komende weken wordt op de sociale media bekend gemaakt wie welke rol gaat vertolken.

De enthousiaste uitvoerenden hebben samen één missie: het Bijbelse lijdensverhaal zo goed mogelijk verbeelden en tot leven laten komen. Gehoopt wordt dat er weer volle kerkzalen van KC Irene daarvan op 24 maart aanstaande getuige zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *