Een nieuw hoofdstuk voor Tennisvereniging de Bosbaan

Na ruim vier jaar van onvermoeibare inzet, grenzeloze passie voor de club en onuitputtelijke positiviteit, kondigt Benno Witzand met trots zijn afscheid aan als voorzitter van Tennisvereniging de Bosbaan. Zijn opvolger, Annemiek Postma, staat klaar om de fakkel over te nemen en de vereniging naar nieuwe hoogten te leiden.

Onder het voorzitterschap van Benno Witzand heeft Tennisvereniging de Bosbaan significante vooruitgang geboekt, zowel op sportief als sociaal vlak. Zijn vastberadenheid en toewijding hebben de vereniging gevormd tot wat het vandaag is, een bruisend centrum voor tennisliefhebbers van alle leeftijden en niveaus. Onder zijn leiderschap zijn nieuwe initiatieven gestart, faciliteiten verbeterd en de gemeenschapsbanden versterkt.

Annemiek Postma, een bekend gezicht binnen de vereniging, staat klaar om het voorzitterschap op zich te nemen. Met een schat aan ervaring en een diepgewortelde liefde voor de sport, brengt zij een frisse energie en visie mee naar de rol. “Ik voel me vereerd om de kans te krijgen om deze rol te vervullen”, zei Annemiek. “Samen met het fantastische team en de ondersteuning van onze leden, kijk ik ernaar uit om voort te bouwen op het solide fundament dat Benno heeft gelegd.”

Hoewel Witzand zijn rol als voorzitter neerlegt, zal zijn betrokkenheid bij Tennisvereniging de Bosbaan niet verminderen. Hij zal actief blijven binnen de club, waar zijn wijsheid en ervaring van onschatbare waarde zullen blijven voor de toekomstige groei en ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *