Open Dag tennisvereniging De Bosbaan

Tennisvereniging De Bosbaan is verheugd om iedereen uit te nodigen voor hun aankomende Open Dag, die zal plaatsvinden op zaterdag 30 maart. Het belooft een dag vol tennisplezier en activiteiten te worden voor mensen van alle leeftijden.

Voor de jeugd tot 17 jaar zal het programma beginnen om 12.30 uur met een inloop, gevolgd door jeugdtennis en gratis proeflessen. Daarnaast zal er informatie zijn over hoe men zich kan aanmelden en lid kan worden van de vereniging.

Senioren vanaf 17 jaar zijn van harte welkom om 14.30 uur voor informatie over het lidmaatschap, gevolgd door gratis proeflessen. Speciaal voor hen is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Oldstar (walking) Tennis.

Het wordt een dag vol sportiviteit, gezelligheid en de perfecte gelegenheid om het nieuwe tennisseizoen goed te beginnen. Iedereen is van harte uitgenodigd om kennis te maken met de tennisfaciliteiten en de sfeer bij Tennisvereniging De Bosbaan.

Belangrijke details: Datum: Zaterdag 30 maart Tijd: Vanaf 12.30 uur voor jeugd, 14.30 uur voor senioren Locatie: Tennisvereniging de Bosbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *