Kinderboek van René Klunder en Louise Bramer gooit hoge ogen

De Vroomshoper René Klunder is een van de winnaars van de landelijke publieksprijs van het felbegeerde Boek Goud. Zijn debuut als schrijver met ‘Karel-Magische Schoenen’ won bij het genre ‘kinderboeken’. Tot en met woensdag 13 maart 2024 kan er nog gestemd worden op dit kinderboek in het kader van de overall-publieksprijs. Degenen die al op een boek gestemd hebben zijn daarvoor nu uitgesloten. Stemmen kan via de site https://www.boekgoud.nl/stemmen/14577

Op 22 maart aanstaande, de laatste vrijdag van de Boekenweek, wordt de overall-winnaar bekend gemaakt. In het kinderboek Karel-Magische Schoenen is boerenzoon Karel de hoofdpersoon, die vaak op school wordt gepest. Zijn in een kringloopwinkel bij toeval opgeduikelde magische rode schoenen zorgen voor de ommekeer.

De fantasie wordt volop geprikkeld in dit kinderboek, waarbij pesten, voor jezelf opkomen, zelfvertrouwen kweken en doorzettingsvermogen krijgen centraal staan. Het eerste kinderboek van René Klunder, die als docent en oud-directeur van de christelijke basisschool Windesheim in Sibculo werkzaam is geweest, is prima ontvangen.

Dat komt ook door de aansprekende illustraties van Louise Bramer uit Vroomshoop. Louise is gespecialiseerd in portret- en modeltekenen en -schilderen. Zij brengt met haar illustraties de wondere wereld van hoofdpersoon Karel volop tot leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *