Ruben Kloosterman hoofdjeugdtrainer Vroomshoopse Boys

Na één seizoen scheiden de wegen van Vroomshoopse Boys en Kenny Leferink uit Enschede, hoofdjeugdtrainer en trainer-coach van hoofdklasser Boys JO19-1. De Technische Commissie van Vroomshoopse Boys is er in korte tijd in geslaagd in de ontstane vacature te voorzien. Ruben Kloosterman (43) uit Vroomshoop wordt de nieuwe jeugdhoofdtrainer en gaat hoofdklasser Vroomshoopse Boys JO19-1 trainen en coachen ingaand het seizoen 2023-2024.

De nieuwe hoofdjeugdtrainer van Vroomshoopse Boys voetbalde in zijn jeugd eerst bij sv SDOL in zijn woonplaats Luttenberg. Daarna werd er RKSV Rohda Raalte in de jeugd en in de selectie gespeeld. Ook voetbalde Ruben Kloosterman het eerste van elftal van RKSV De Zweef in Nijverdal en van Vroomshoopse Boys.

Toen Ruben Kloosterman zelf nog voetbalde is hij jeugdtrainer geweest bij sv SDOL en bij RKSV De Zweef. Nadat hij is gestopt met voetballen met voetballen bij Vroomshoopse Boys heeft hij HHC Hardenberg en het tweede elftal van PH in Almelo getraind. Vervolgens is Ruben Kloosterman hoofdtrainer geweest bij VV Holten, D.K.B. in De Krim, v.v. Daarlerveen en het afgelopen seizoen bij Lemelerveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *