Trotse scherpschutters bij penaltybokaal

Op het sportcomplex De Bosrand streden 90 jeugdleden van Vroomshoopse Boys van 6 tot en met 18 jaar traditioneel aan het einde van het seizoen in verschillende leeftijdscategorieën om de fel begeerde penaltybokaal. Door een voorselectie onder de in totaal 450 jeugdleden van de Boys waren die spelers degenen, die de penalty’s mochten afvuren op de keepers Ryan Laarman, Marijn Schepers, René Kok en Niels Pierik. Deze goalies van de Boys lieten zich prachtige reflexen en safes van hun beste kant zien.

In de leeftijdsgroep JO8 en JO9 won Kian Snijders van Boys JO9-1 na een meeslepend gevecht met Lars Visser uit Boys JO8-1. Bij de JO10 en JO11 was het Noël Toonstra, die met subliem genomen penalty’s overtuigde en de overtuigende winnaar werd. Bij de JO13 won Jayden Purperhart na een bloedstollend spannende finale.

In de leeftijdscategorie JO15 ging het lang gelijk op tussen Damian Hofstede van Boys JO14-1 en Bjorn Gerrits van Boys JO15-2. Uiteindelijk was het Damian Hofstede, die aan het langste eind trok en de allesbeslissende 11 meter-trap benutte.

In de vijfde en laatste leeftijdscategorie werd het een boeiende tweestrijd tussen Luuk Jansen van Boys JO17-1 en Wouter Bakker van Boys JO17-2. Luuk Jansen schoot tot slot met scherp en werd daarmee de trotse winnaar van de penaltybokaal over het seizoen 2022-2023.

Tijdens de familiedag van Vroomshoopse Boys op zaterdag 8 juli wordt er nog gestreden om de penaltybokaal door de senioren, waarbij de dames en door de trainers en leiders van de Boys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *