Open Repetitie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

Op donderdagavond 22 juni houdt het Chr. Mannenkoor Vroomshoop een Open Repetitie van 19.00 – 20.00 uur in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop. Zowel de entree als de koffie/thee na afloop is gratis.

Het mannenkoor heeft een breed repertoire. Dat is te horen bij bijvoorbeeld de Passiestondes, en de Kerst- en Nieuwjaarsconcerten. Maar ook bij de theatervoorstellingen van De Winterkraaien en Steen voor Steen, bij ons optreden op Bevrijdingsdag 5 mei in de Dominicanenkerk te Zwolle dat rechtstreeks werd uitgezonden op RTV Oost, een zomeravondconcert samen met de bekende sopraan Francis van Broekhuizen, of bij ons laatste concert afgelopen week op vakantiepark De Kleine Belties bij Hardenberg.

Op de Open Repetitie zal vast een deel van dat rijk geschakeerde repertoire te beluisteren zijn.

Het mannenkoor nodigt iedereen die van zingen houdt (of van het mannenkoor…) van harte uit dit mini-concert bij te wonen.

Vooral de senioren uit Twenterand, ook uit de zorgcentra, verzorgings- en verpleeghuizen zijn bijzonder welkom, voor een plekje op de eerste rang. En voor mannen die misschien wel lid willen worden, is deze Open Repetitie een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend kennis te maken met het koor.

Dirigent en pianist Gezinus Veldman maakt van elke repetitie een feestje en het is altijd een genot zijn improvisaties te horen op de piano. Dat alleen al zorgt voor mooie wekelijkse repetitieavonden, elke donderdag in Irene te Vroomshoop. Voor vragen kan men contact opnemen met secretariaat@cmkvroomshoop.nl of 0546-642191.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *