Draag kandidaat aan voor de Overijsselse Vrijwilligers Prijs 2023

In vervolg op het succes van de afgelopen jaren wordt in Twenterand ook dit jaar weer de Overijsselse Vrijwilligers Prijs (kortweg: OVP) uitgereikt. Vanaf nu kan jij een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie kandideren, waarvan jij vindt dat die deze prijs verdient.

Met deze waarderingsactie wil de provincie Overijssel laten zien dat de inzet van vrijwilligers onmisbaar is en dat iedere vorm van vrijwilligerswerk wordt gewaardeerd. Het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand onderschrijft dit van harte en werkt daarom aan deze actie mee.

De OVP is een actie waarbij de provincie Overijssel, Stimuland en meerdere Overijsselse Vrijwilligerssteunpunten de handen ineen slaan om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Jaarlijks worden in de deelnemende gemeenten drie vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties gekozen die een prijs uitgereikt krijgen uit handen van een provinciaal statenlid.


Het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand, onderdeel van ZorgSaam Twenterand, roept iedereen daarom op om een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aan te melden voor deze prijs.

Dit jaar kiest de jury uit alle aanmeldingen één jonge vrijwilliger, één volwassen vrijwilliger en één vrijwilligersgroep of organisatie. De prijs wordt in het najaar aan de winnaars uitgereikt.

Kandidaatstelling
Je kunt vóór vrijdag 15 september een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aandragen, waarvan jij vindt dat die een prijs verdient. Dat kan die ene vrijwilliger(sorganisatie) zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of een jongere die zich op eigen wijze inzet voor anderen. Of een groep vrijwilligers die met een uniek initiatief het verschil heeft weten te maken. In een motivatie geef je aan waarom juist deze topper(s) de OVP moet winnen. Wie zet jij in het zonnetje?

Stuur jouw voordracht naar info@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Vergeet niet te vermelden waarom deze vrijwilliger, organisatie of groep de Overijsselse Vrijwilligersprijs verdient! Zet in de mail ook uw
e-mailadres en telefoonnummer, zodat een medewerker van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand contact met jou op kan nemen.

Heb je nog vragen over de Overijsselse Vrijwilligersprijs? Bel dan naar 0546 – 481456, elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur of stuur een e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *