KennisCafé: Succesvol Fondsen en Subsidies Werven

Op dinsdagavond 3 oktober organiseert Bibliotheek Twenterand in samenwerking met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk het KennisCafé ‘Succesvol Fondsen en Subsidies Werven’. Tijdens dit KennisCafé neemt cultuurmakelaar Eléon de Haas je mee in de wereld van fondsen, subsidies en crowdfunding. Welke fondsen en subsidies zijn er? Wat is er nodig voor een succesvolle aanvraag? En welke financiële mogelijkheden zijn er nog meer?

Deze avond worden werkwijzen doorgenomen, fondsen besproken en je krijgt tips op maat. Het is namelijk mogelijk om een eigen project mee te nemen en die te laten doorlichten.

Eléon de Haas is cultuurmakelaar. Hij ondersteunt de amateurkunst en adviseert gemeenten op onderdelen van het cultuurbeleid. Daarnaast is hij gastdocent aan de Hogeschool Windesheim bij de opleiding Fundraising, Grantmaking & Sponsoring.

Het KennisCafé is onderdeel van Toon Je Kunst Twenterand 2023. Een jaarlijks terugkerende campagne dat als doel heeft om amateurkunst in Twenterand bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en kunst – en cultuurmakers een gratis en (ver)nieuw(end) podium te bieden. Het hele programma van Toon Je Kunst Twenterand 2023 is te lezen op www.theatergroepstroef.nl/toon-je-kunst

Het KennisCafé vindt plaats in Bibliotheek Den Ham, Roelofsbrink 10 en gaat om 20 uur van start. Meld je gratis aan via toonjekunsttwenterand@gmail.com of via www.bibliotheektwenterand.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *