Glazen kantine light bij Vroomshoopse Boys

De voetbalvereniging Vroomshoopse Boys gaat aan het eind van dit jaar op herhaling wat de glazen kantine-actie betreft. Wel is de vorm ten opzichte van vorig jaar wat aangepast. Deze aanstaande editie heeft al de nodige voorbereidingen gekend. Een groep enthousiaste vrijwilligers van de Boys is hier al geruime tijd intensief mee bezig.

Eind 2022 was er een formidabele eerste aflevering van de glazen kantine bij Vroomshoopse Boys. Dat gaf toen een geweldige boost aan de stand oftewel het kwik van de geldthermometer van de financiële acties voor het nieuwe clubhuis. Met de bouw ervan is onlangs op het sportcomplex De Bosrand begonnen. Deze keer komt er weer een glazen kantine, maar nu is er in vergelijking tot vorig jaar sprake van een wat afgeslankte vorm. Wat lichter dus, vandaar de term ‘light’.

Nu is het programma overigens wel weer zeer de moeite waard. De data van de glazen kantine light zijn woensdag 27 december tot en met vrijdag 29 december aanstaande, dus tussen de kerst en oud en nieuw. Iedereen kan zich nu al voor een of meerdere activiteiten in de kantine van de Boys op De Bosrand opgeven of via de website www.vvvroomshoopseboys.nl Ook niet-leden van Vroomshoopse Boys worden van harte uitgenodigd voor de activiteiten.

Een blik op het afwisselende programma van de glazen kantine light-actie leert dat er veel activiteiten zijn. Elke dag vanaf 10.00 uur is er een spannende escaperoom. Verder komen er een FIFA-toernooi en een pub quiz. Ook is er bierkrat zitten, is er een vossenjacht en is er een autopuzzeltocht. Ook is er een dartoernooi voor de jeugd, een bierproeverij en een wijnproeverij. Een grote veiling voor het nieuwe clubhuis ontbreekt ook deze keer niet en wordt op woensdagavond 27 december gehouden.

Bij deze editie worden de DJ’s in tegenstelling tot vorig jaar niet opgesloten in de kantine. Wel kunnen er vanaf donderdagmorgen 28 november vanaf 10.00 uur tot en met vrijdag 29 december favoriete muzikale nummers aangevraagd worden, waarvoor gedoneerd kan worden.

Het belooft al met al een enerverend geheel te worden en velen, jong en oud worden in de glazen kantine light verwacht. Via acties wil men € 150.000,00 op de wal krijgen, waarvan nu al ruim € 90.000,00 binnen is. Met de glazen kantine light-actie wordt gehoopt weer een mooie sprong richting het beoogde streefbedrag te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *