Drie zorginstellingen in Top vijf beste zorgorganisaties



ZorgAccent, Carintreggeland en TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) staan alle drie in de Top 2023 van ZorgkaartNederland. Een enorme opsteker voor de drie Twentse zorginstellingen die op verschillende gebieden samenwerken met elkaar en andere zorgorganisaties in de regio.

De ZorgkaartNederland TOP 2023 laat een top 5 zien van best gewaardeerde instellingen per zorgsector, zonder volgorde. ZorgAccent behaalde deze score onder de categorie wijkzorg, Carintreggeland en TriviumMeulenbeltZorg onder de categorie verpleeghuizen. Deze top 5 is bepaald aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst in 2023. Het thema was dit jaar ‘Samen Beslissen’. De zorgorganisaties zijn daarnaast beoordeeld op luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening.

Trotse bestuurders
Fred Schrander en Nathani Niebuur – Sluiter, Raad van Bestuur van TMZ, reageren bijzonder trots en blij. De organisatie wist al twee keer eerder een vermelding op deze lijst te behalen. “We staan voor grote uitdagingen in de zorg. Juist in deze periode krijgen onze medewerkers en vrijwilligers een bekroning op hun werk via deze vermelding in de Top 5 van 2023. Een prachtig compliment! Wij zijn heel erg trots op al onze medewerkers en vrijwilligers die zich direct dan wel indirect met hart en ziel inzetten voor onze cliënten en bewoners!”

Vanuit de visie op Waardevol Leven en Waardevol Werken spannen zorgcollega’s van Carintreggeland zich, samen met vrijwilligers en mantelzorgers, dagelijks in voor veel Twentse cliënten. Heidi de Bruijn en Inge Zwijnenberg, Raad van Bestuur van Carintreggeland: “Onze plek in de TOP 2023 van Zorgkaart Nederland is dan ook een verdiende erkenning van onze gezamenlijke inspanningen. Hier zijn we erg trots op. Aan iedereen die de moeite heeft genomen om een waardering achter te laten: veel dank!”

Ook Erik Vuurboom, directeur wijkverpleging van ZorgAccent, geeft alle credits aan zijn medewerkers: “Als Raad van Bestuur en directie zijn wij erg trots op onze medewerkers. Zij maken het waar, zij hebben gezorgd voor deze mooie waardering.”

ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Bewoners/cliënten en naasten kunnen hier hun mening geven over de zorg die wordt geboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *