Natuur en Milieu Overijssel bestaat 50 jaar Denk je mee: hoe ziet Overijssel Overmorgen eruit? 

Samen bouwen aan een groenere en duurzame toekomst voor Overijssel – dat is waar Natuur en Milieu Overijssel zich al 50 jaar met hart en ziel voor inzet. En dat doet deze natuurorganisatie vandaag al 50 jaar. Natuur en Milieu Overijssel richt graag haar blik op de toekomst en pakt projecten op, die leven onder de inwoners van de provincie. Met die visie in gedachten lanceert de organisatie vandaag een digitale campagne: Overijssel Overmorgen.   50 jaar samen voor een mooi en duurzaam Overijssel 

50 jaar Natuur en Milieu Overijssel
De onderwerpen veranderden, maar de urgentie is nog steeds onverminderd hoog. Van autoloze zondagen naar deelmobiliteit. Van CFK-verbod naar CO2-reductie. Van Milieuhuis naar circulaire Kerst-Popup Store. Natuur en Milieu Overijssel maakt samen met de inwoners van Overijssel duurzaam leven voor iedereen mogelijk en draagt bij aan een rijke natuur en een circulaire economie. Andrea Kuiper, de nieuwe directeur van Natuur en Milieu Overijssel: “De afgelopen 50 jaar hebben we samen met inwoners en overheden gewerkt aan een mooie en groene provincie. De komende 50 jaar willen we dit ook doen. Wij richten ons op de toekomst.”  

Overijssel Overmorgen: denk je mee? Dit jubileumjaar wil de organisatie het samen nóg groter aanpakken en daarvoor lanceert ze vandaag de campagne Overijssel Overmorgen. Ze nodigen je uit om samen met hen te dromen over de toekomst van Overijssel.
Ga naar www.overijsselovermorgen.nl en deel jouw wensen en ideeën voor een groenere toekomst. Wat vind jij belangrijk en waar zet jij je graag voor in?   Op de website vind je enkele thema’s ter inspiratie, zoals duurzame energie, hergebruik van grondstoffen en natuur in de buurt. Hoe ziet jouw Overijssel Overmorgen eruit? Het kost één à twee minuten tijd om in te vullen.   
Aan de slag! In dit jubileumjaar wil Natuur en Milieu Overijssel aan de slag met wensen en ideeën die uit de campagne rollen. De wensen en ideeën van jou en van jouw buurtgenoten. Bijvoorbeeld door jouw mening mee te nemen naar bestuurders, of juist door samen de schop in de grond te steken. Ze hopen en verwachten veel reacties. Want hoe meer stemmen en ideeën ze verzamelen, des te beter ze samen de toekomst van Overijssel kunnen vormgeven.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *