Wouter van Dijk 73e prins der Smoezen

Zaterdagavond 11 november om 22.11 uur werd het grootste geheim van Twenterand onthult. Uit een grote doos midden in de theaterzaal van residentie Het Punt te Vroomshoop sprong Wouter van Dijk als nieuwe prins der Smoezen in het spotlight. Wouter is getrouwd met Annelie en samen met hun kinderen Sep, Fleur en Saar wonen ze in Vroomshoop. In het dagelijks leven is Wouter Head of Fan products bij het Amerikaanse sportdatabedrijf KORE met vestigingen in New York, Londen en Vroomshoop, samen met Annelie verhuren ze oude Volkswagen busjes via busjetoeren.nl.

Wouter koos Bram Haverkort als zijn adjudant. Bram was 10 jaar geleden prins van De Smoezen en was voorafgaand aan Wouter de secretaris in het bestuur van De Smoezen. Bram woont met zijn vrouw Jerney en kinderen Floor en Sil in Den Ham en beleeft na 17 seizoenen zijn laatste seizoen in de raad van 11 en neemt dus afscheid met een rol als adjudant. Carnaval hoeft deze mannen niet geleerd te worden, waardoor De Smoezen na de opkomst en tijdens het Smoezenmatinee op zondag 12 november direct volop in het feestgedruis werden ondergedompeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *